Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння флокс Крупноквітковий 0,2 г

Дуже популярна і улюблена багатьма садова рослина з рясним цвітінням великих суцвіть яскравих забарвлень! Однорічна рослина, висотою 20-25 см. Квітки діаметром до 1,5 см, зібрані в широкі щільні кисті, забарвлення - біле, блакитне, рожеве, червоне, лавандове, іноді двокольорове з вічком у центрі. Цвіте із червня до кінця жовтня. При розсадному способі вирощування насіння висівають наприкінці березня – на початку квітня. Сходи з'являються на 8-11 день. Пікують сіянці через 2-3 тижні у фазі першого справжнього листа. У відкритий ґрунт розсаду висаджують у травні, після проходження загрози заморозків. Насіння можна висівати прямо у відкритий ґрунт  - з середини травня, коли ґрунт добре прогріється, тоді цвітіння настає дещо пізніше - наприкінці липня.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння флокс Крупноквітковий 0,2 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння бобові горох Альфа 10 г : 5,50 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатін Газон 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння флокс Крупноквітковий 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, купити насіння овочів будь-яких видів, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, купити насіння картоплі та гарбуза, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.