Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Прозорі Кристали 0,05 г

Ідеальне прикраса для клумб, рабаток, вазонів і контейнерів! і білого кольорів, діаметром до 6 см. Рослина стійка до низьких температур. При сівбі у червні цвітіння настає наступного року у травні-серпні. При посіві насіння на розсаду в лютому - цвітіння настає в кінці. червня-вересні цього року. Прекрасно виглядає у групових посадках на клумбах, рабатках, квітниках. Добре поєднується з маргаритками, незабудками та іншими ранньоквітучими весняними рослинами.


Страна происхожденияNL

Ціна на насіння фіалка Прозорі Кристали 0,05 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння баклажан Смак Грибів 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Ягода 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Прозорі Кристали 0,05 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..