Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Білий 0,1 г

Білі забарвлення цієї фіалки, з яскравою темною плямою серед квітки, дуже ефектно виглядає на передньому плані квіткових міксбордерів! Сильногілляста рослина, висотою 15-20 см, з великими квітками 5-10 см у діаметрі. Рослина холодо-і зимостійка, світлолюбна. Квітки дуже красиві, великі, двоколірні, білого кольору з темно-фіолетовим, майже чорним вічком у середині. Цвітіння тривале – з квітня та до жовтня. Ідеальна рослина для прикраси балконів, бордюрів, альпійських гірок, килимових квітників. Прекрасно поєднується із сальвією, чорнобривцями, вербеною, цинерарією.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Білий 0,1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння огірок Смак F1 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Білий 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.