Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Чорний 0,1 г

Незвичайне забарвлення квіток, рясне та тривале цвітіння! Сильногілляста рослина, висотою 15-20 см, з великими квітками 5-10 см у діаметрі. Рослина холодо-і зимостійка, світлолюбна. Квітки дуже красиві, великі, темно-фіолетового, майже чорного кольору. Цвітіння тривале – з квітня та до жовтня. Ідеальна рослина для прикраси балконів, бордюрів, альпійських гірок, килимових квітників. Прекрасно поєднується із сальвією, чорнобривцями, вербеною, цинерарією.

Страна происхожденияD
Сортдвухлетнее

Ціна на насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Чорний 0,1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння огірок Роднічок Екстра F1 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Чорний 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.