Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Жовтий 0,1 г

Великі, яскраво-жовті квітки цієї фіалки радуватимуть Вас з ранньої весни і до пізньої осені! Сильногілляста рослина, висотою 15-20 см, з великими квітками 5-10 см у діаметрі. Рослина холодо-і зимостійка, світлолюбна. Квітки дуже красиві, великі, двоколірні, жовтого кольору з темно-фіолетовим, майже чорним вічком у середині. Цвітіння тривале – з квітня та до жовтня. Ідеальна рослина для прикраси балконів, бордюрів, альпійських гірок, килимових квітників. Прекрасно поєднується із сальвією, чорнобривцями, вербеною, цинерарією.

Страна происхожденияD
Сортдвухлетнее

Ціна на насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Жовтий 0,1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння огірок Англійський Стандарт 20 нас : 9,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію ( 16 MgO + 32 SO3) 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Жовтий 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, замовити насіння чагарників та дерев, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.