Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Віттрока Скарлет 0,1 г

Велике та тривале цвітіння - чудова прикраса саду та балкону протягом усього сезону! Невибаглива популярна садова рослина із сімейства Фіалкові висотою 15-20 см. Цвіте рясно і тривало з травня по вересень. Квітки великі, червоного чи карміново-червоного кольору. Вологолюбна, холодостійка, добре росте на сонці та у півтіні. Для отримання рослин, що квітнуть у рік посіву, насіння висівають на розсаду в лютому-березні. Сходи з'являються через 5-7 днів. У відкритий ґрунт розсаду висаджують наприкінці квітня-початку травня на відстані 20 см. Рослини добре переносять пересадку у квітучому стані. При сівбі у відкритий ґрунт у червні-липні, цвітіння настає на другий рік. Використовують для посадки на клумби, рабатки, балконні ящики та садові вази.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння фіалка Віттрока Скарлет 0,1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння огірок Бйорн F1 10 нас : 33,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Віттрока Скарлет 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, купити насіння суниці та гарбуза, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.