Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння ковила Найтонший 0,1 г

Багаторічна трав'яниста рослина висотою близько 40 см. Стебла прямостоячі, волоті густі, суцвіття білого кольору. Зацвітає наприкінці весни – на початку літа. Після висіву з насіння рослина зацвітає на 2-й чи 3-й рік. Рослина сонцелюбна, віддає перевагу некислим грунтам, що добре проводять вологу. Насіння у відкритий ґрунт висівають у квітні - на початку травня, сходи з'являються на 7-10-й день. Використовується у поєднанні з іншими злаковими та квітковими культурами на газонах, квітниках, рабатках, альпійських гірках, а також для створення квіткових композицій.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння ковила Найтонший 0,1 г : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння петрушка Кучерява Петра 1 г : 10,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Томат 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння ковила Найтонший 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.