Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння квіткова суміш Садовий Помічник 2 г

Суміш Садовий Помічник, що складається з однорічних кольорів різноманітних  квітів, поєднує в собі та прикрасу Вашого саду і стає справжнім помічників у саду. Рослини, які входять до цієї суміші сприяють збільшенню азоту в пошті, покращують її аерацію та структуру, виліковують від нематоди, залучають корисних комах та птахів, які знищують шкідників. За допомогою цієї суміші можна створити різноманітні декоративні композиції, які прикрасять Ваш сад та створять чудовий настрій. Насіння висівають ранньою весною прямо у відкритий ґрунт, коли пошта ще досить волога. Норми висіву - 2-5 г на 1 кв.м (залежно від поливу та обробітку ґрунту). Перед посівом насіння змішують із піском у співвідношенні 1:1, прикривають невеликим шаром землі (1-2 см), акуратно розрівнюють за допомогою грабель та поливають. Для отримання рівномірного сходу необхідний регулярний полив протягом першого тижня після посіву насіння. Цю суміш квітів можна використовувати в суміші з газонною травою для створення яскравого, квітучого газону.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння квіткова суміш Садовий Помічник 2 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння картопля Фермер 0,02 г : 7,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Royal Mix для хвойних рослин (NPK 16.12.22)+ мікроелементи 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння квіткова суміш Садовий Помічник 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., якісні насіння селери та редьки, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.