Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння квіткова суміш Квітучий Килим 2 г

Композиції, створені за допомогою цієї суміші, радуватимуть Вас своїм цвітінням з ранньої весни до пізньої осені! Сумішка Квітучий Килим складається з однорічних кольорів різноманітних яскравих забарвлень, які зацвітають вже на 40-50 день після висіву у відкритий ґрунт. Висота рослин, що входять у суміш, становить 50-60 см. Насіння висівають ранньою весною прямо у відкритий ґрунт, коли пошта ще досить волога. Норми висіву - 2-5 г на 1 кв.м (залежно від поливу та обробітку ґрунту). Перед посівом насіння змішують із піском у співвідношенні 1:1, прикривають невеликим шаром землі (1-2 см), акуратно розрівнюють за допомогою грабель та поливають. Для отримання рівномірного сходу необхідний регулярний полив протягом першого тижня після посіву насіння. Це ідеальна суміш для створення квіткових масивів природного вигляду.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння квіткова суміш Квітучий Килим 2 г : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння кавун Кримсон Світ 2 г : 10,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Кальцієва 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння квіткова суміш Квітучий Килим 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.