Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цинія Елегантна Ліліпут Рожева 0,5 г

Великі, махрові квіти яскравих відтінків прикрасять клумбу і радуватимуть Вас своїм цвітінням до глибокої осені! Характеризується великими, до 10 см у діаметрі, повністю махровими кольорами куполоподібної форми. Рослина світло-і теплолюбна, висотою 40-50 см. Квітки пофарбовані в яскраві, рожеві відтінки. Цвітіння починається через 80-90 днів після появи сходів. Цвіте рясно та тривало. Використовують для прикраси клумб, робітників, збірних та монокультурних квітників, груп на газонах. Добре поєднується з нігтиками, чорнобривцями, вербеною. Зрізані квіти довго стоять у воді. Цвіте з липня і до заморозків /Сімейний Сад/

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння цинія Елегантна Ліліпут Рожева 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння перець Гострий Декоративний Маленьке Диво 0,2 г : 8,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цинія Елегантна Ліліпут Рожева 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.