Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цинія Гіганти Бенарі суміш 10 нас

Один з найвишуканіших і найелегантніших гібридів гігантських циній, який ідеально підійде для високоякісного зрізання та прикраси саду! Кущ потужний, висотою 90-100 см. Махрові суцвіття, діаметром 10-13 см, розміщуються на довгих, товстих та міцних пагонах. Цвітіння щедре і тривале - з середини червня і до перших осінніх заморозків. Посів на розсаду проводять у березні – на початку квітня на глибину 1 см. Сходи з'являються на 4-6-й день. Пікують сіянці один раз. У відкритий ґрунт рослини висаджують після проходження загрози поворотних заморозків. Безпосередньо на місце насіння можна висівати наприкінці квітня - початку травня, проте у разі цвітіння настане трохи пізніше. Рослина теплолюбна, краще росте на відкритих сонячних ділянках, родючих ґрунтах і при рясних поливах. Відмінний матеріал для озеленення та зрізання.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння цинія Гіганти Бенарі суміш 10 нас : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння бобові горох овочевий (аналог Преладо) Ідалго 10 г : 12,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс Фінал NPK+Mg (4.8.36+3) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цинія Гіганти Бенарі суміш 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.