Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цинія Карликова Дюймовочка 0,25 г

Прекрасно прикрасить низькі бордюри та передні плани клумб! Унікальна суміш карликового типу. Чарівні кущики, висотою до 20 см, усипані махровими, жорстокоподібними квітками, діаметром 7-8 см, рожевим, жовтим, малиновим, білим і червоним забарвленням. Прекрасно підходить для клумб, рабаток, альпійських гірок, а також як культура для горщика. Віддає перевагу сонячним місцям з родючим нейтральним грунтом. Цвітіння щедре і тривале, з липня і до заморозків.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння цинія Карликова Дюймовочка 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Солероссо F1 100 нас : 75,00 грн

Ціна на мінеральні добрива водорозчинне добриво Мікроплант Залізо (Fe 13 %) 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цинія Карликова Дюймовочка 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.