Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння целозія Гребінчаста Висока 0,1 г

Високодекоративна садова рослина з тривалим і рясним цвітінням! Однорічна рослина, формує  кущики, висотою до 70 см. Дрібні квітки зібрані в ефектні масивні суцвіття, що формою нагадують півнячий гребінець. Насіння висівають у парники та теплиці у квітні. Сіянці пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків. У відкритий ґрунт розсаду висаджують у другій половині травня, після проходження загрози заморозків. Цвітіння рясне - з липня до жовтня. Рослина тепло- і світлолюбна, не переносить заморозків. Ця целозія чудово підходить для вирощування на зріз і для робітниць. Добре виглядає у букетних композиціях.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння целозія Гребінчаста Висока 0,1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння перець Соллдкий Квадрато ді Карманьола 30 нас : 9,00 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння целозія Гребінчаста Висока 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, допоможемо купити інсектициди та Києві, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, якісні насіння селери та редьки, купити насіння капусти всіх видів.