Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння целозія Периста Блискуче Перо суміш 0,02 г

Багатоквітуча бордюрна рослина з яскравими квітками незвичайної форми! Однорічна рослина, формує невеликі кущики, висотою до 15 см. Суцвіття яскраві, гострокінцеві, нагадують пір'я екзотичних птахів. Насіння висівають у парники та теплиці у квітні. Сіянці пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків. У відкритий ґрунт розсаду висаджують у другій половині травня, після проходження загрози заморозків. Цвітіння рясне - з липня до жовтня. Рослина тепло- і світлолюбна, не переносить заморозків. Широко використовують у квітниках, бордюрах, для оздоблення балконів, а також для створення зимових букетів.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння целозія Периста Блискуче Перо суміш 0,02 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння пряні культури Фенхель Флоренція 0,5 г : 7,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Калію (Калій сірчанокислий) 0,5 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння целозія Периста Блискуче Перо суміш 0,02 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, купити насіння овочів будь-яких видів.