Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння брахікома Блакитний Вогник 0,1 г

Граціозна, однорічна рослина з численними суцвіттями-кошинками ніжно-блакитного кольору! Дуже граціозна однорічна рослина висотою 15-25 см. Кущики посипані численними дрібними суцвіттями-кошинками 3-3,5 см у діаметрі. Цвітіння рясно з середини червня до пізньої осені. Використовують для клумб, рабаток, бордюрів та кам'янистих гірок. Насіння на розсаду висівають у березні-квітні, сходи з'являються на 5-7 день. На постійне місце висаджують розсаду після закінчення весняних заморозків. Рослина світло- і теплолюбна, добре росте на відкритих, сонячних ділянках. У 1 грамі міститься 4000-4500 насінин. .

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння брахікома Блакитний Вогник 0,1 г : 6,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння буряк Мулатка 20 г : 20,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння брахікома Блакитний Вогник 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, купити насіння картоплі та гарбуза, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.