Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Відхилені Кармен 0,5 г

Незамінний у Вашому саду - рясне та тривале цвітіння до заморозків! Щодо морозостійкого однорічника, висотою 20-30 см. Рослина невибаглива до умов вирощування, для чорнобривців підходить будь-яка садова пошта та сонячне місце. Квітки яскраві, червоно-коричневого кольору. Цвітіння рясне і тривале - з червня і до заморозків.Насіння у відкритий грунт висівають у квітні-червні, на розсаду - у березні-квітні. Широко використовують для групових посадок на клумбах, квітниках, рабатках, бордюрах та газонах. /Голландія/

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Кармен 0,5 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Легенда Тарасенко 0,15 г : 6,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Відхилені Кармен 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, купити насіння капусти всіх видів, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, допоможемо купити інсектициди та Києві, найкращі насіння салату для вас.