Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Відхилені Містер Маджестик 0,5 г

Прикрасить будь-який бордюр, клумбу, рабатку і радуватиме Вас своїм цвітінням до глибокої осені! Однорічна рослина, висотою 25 см, у вигляді круглого, компактного куща. Широко використовується для клумб, рабаток, горщиків, озеленення балконів, створення яскравих плям на газонах і для зрізу. Сорт гіллястий, із прямими, потужними пагонами. Листя середньої величини, світло-зелене. Суцвіття червоно-жовті, смугасті. Цвіте з червня до заморозків. Привертає увагу оригінальним забарвленням суцвіть.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Містер Маджестик 0,5 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Санька 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне Мікродобрива Хелат Заліза 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Відхилені Містер Маджестик 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, відмінна газонна трава для вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі.