Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Високорослі Махрові Місячне Світло 0,5 г

Місячний, мерехтливий колір цих чорнобривців створить у Вашому саду неповторну атмосферу!  Рослина однорічна, висотою 70-80 см. Великі, махрові суцвіття, лимонного відтінку, що світиться, чудові в будь-яких квітниках, бордюрах, міксбордерах, особливо ефектно виглядають у вечірній час доби. Цвітіння рясне та тривале. Рослини з міцними квітконосами ідеальні у зрізанні.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння чорнобривці Високорослі Махрові Місячне Світло 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння гарбуз Руж Виф Де Етамп 5 нас : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (5,5.8,5.11,5) + S (14%) + Mg (7%) 1 кг : 105,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Високорослі Махрові Місячне Світло 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, допоможемо купити інсектициди та Києві, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.