Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Вузькі суміш 0,1 г

Прекрасно підходить для прикраси передніх планів клумб і бордюрів! Однорічна, сильногілляста рослина, висотою 20-30 см. Формує щільні, компактні кущики з вишуканими листочками та великою кількістю мініатюрних суцвіть різноманітних кольорів. Суцвіття дрібні, 2-3 см у діаметрі. Рослина тепло- і світлолюбна, посухостійка. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Прекрасно переносить пересадку, навіть у квітучому сосотояні. Один із найкращих видів чорнобривців для оформлення бордюрів, рабаток, рокаріїв, альпінаріїв, контейнерів. Всі частини рослини, особливо листя, мають приємний та ніжний аромат.

Страна происхожденияD
Сортоднолетнее

Ціна на насіння чорнобривці Вузькі суміш 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Кімнатний Чарівність 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Вузькі суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.