Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Махрові Цукор та Спеції 0,25 г

Чудовий набір квітів та приправ, які прикрасять будь-який город та клумбу! Утворять міцні компактні кущики, висотою 50-55 см. Квітки повні, густомахрові, гвоздикоподібні, всіх відтінків жовтого, червоного, оранжевого та білого. Спеції, виготовлені з висушених квіток цих чорнобривців називають Імеретинський Шафран, вони також входять до складу популярної приправи Хмелі-Сунелі. Надають стравам та напоям яскраве жовте або помаранчеве забарвлення, квітково-фруктовий аромат та приємний смак.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Цукор та Спеції 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Тріумф Мехіко 25 нас : 7,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Залізо 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Махрові Цукор та Спеції 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., купити насіння картоплі та гарбуза, ефективний садовий вар для вас, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.