Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Відхилені Оранж Флейм 0,5 г

Оригінальні, яскраві суцвіття! Однорічна рослина, висотою 20-30 см. використовують для рабаток, горщикових культур, озеленення балконів, створення яскравих плям на газонах і для зрізу. Сорт гіллястий, із прямими, потужними пагонами. Листя середньої величини, світло-зелене. Суцвіття яскраво-жовтогарячі, з темно-коричневими бархатистими пелюстками по краю, діаметром 3,5-5 см. Цвітуть дуже пишно з червня і до заморозків. Привертають увагу оригінальними суцвіттями.

Страна происхожденияPL
Сортоднолетние

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Оранж Флейм 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння то мат Індетермінантний Трюфель Червоний 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Нутріфлекс-Т для пасльонових культур NPK (15.8.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Відхилені Оранж Флейм 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, купити насіння капусти всіх видів, допоможемо купити інсектициди та Києві, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.