Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик суміш 0,2 г

Унікальна суміш сортів з винятковими за своєю красою та оригінальністю суцвіттями жовтих, золотисто-жовтих та помаранчевих відтінків! Чудовий, компактний, відносно морозостійкий сорт із винятково декоративними суцвіттями. Рослина формує прямостоящий кущ заввишки 40-50 см. Суцвіття густомахрові, хризантемоподібні, досягають в діаметрі 9-12 см. Сорт відрізняється невибагливістю до умов вирощування, стійкий до негоди і не вилягає. Перші суцвіття з'являються на рослинах вже в червні і цвітіння продовжується до заморозків. Суміш рекомендується для створення клумб, рабаток, бордюрів та зрізування.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик суміш 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Богатир 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., допоможемо купити інсектициди та Києві, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, відмінна газонна трава для вас.