Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик суміш 0,2 г

Унікальна суміш сортів з винятковими за своєю красою та оригінальністю суцвіттями жовтих, золотисто-жовтих та помаранчевих відтінків! Чудовий, компактний, відносно морозостійкий сорт із винятково декоративними суцвіттями. Рослина формує прямостоящий кущ заввишки 40-50 см. Суцвіття густомахрові, хризантемоподібні, досягають в діаметрі 9-12 см. Сорт відрізняється невибагливістю до умов вирощування, стійкий до негоди і не вилягає. Перші суцвіття з'являються на рослинах вже в червні і цвітіння продовжується до заморозків. Суміш рекомендується для створення клумб, рабаток, бордюрів та зрізування.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик суміш 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння капуста Броколі Батавія F1 100 нас : 75,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, ефективний садовий вар для вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.