Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Чорнобривці Африканські Купідон Помаранчеві 0,2 г

Великі махрові суцвіття чорнобривців Купідон вселяють радість і піднімають настій!  Оксамити африканські, середньорослі. Рослина однорічна, висотою до 35 см. Кущі компактні, з великими махровими квітками оранжевого кольору, діаметром до 10 см. Розмножуються насінням, яке висіває на початку квітня. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Сходи з'являються на 5-10 день з моменту посіву насіння. Рослина невибаглива, швидкозростаюча, світло-і теплолюбна, посухостійка. Оптимальна температура для зростання молодих рослин  +18 - +20 градусів. Прекрасно виглядає у групових посадках, а також на передніх планах клумб, рабаток та міксбордерів.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння Чорнобривці Африканські Купідон Помаранчеві 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння бобові горох овочевий Преладо 10 г : 12,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Чорнобривці Африканські Купідон Помаранчеві 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, ефективний садовий вар для вас, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити насіння чагарників та дерев, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.