Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бальзамін Сафарі суміш 0,01 г

Створює дивовижний кольоровий ефект протягом усього року!  Карликова, однорічна рослина. Квіти великі, до 4 см у діаметрі, білого, рожевого, коралового, червоного та фіолетового кольорів. Прекрасно підходить для оформлення балконів, садових ваз та для вирощування в кімнатних умовах. Насіння висівають поверхнево (для їх проростання необхідне світло) у лютому-квітні. Сходи за нормальної температури + 18-25 градусів з'являються через 7-14 днів. Саджанці пікірують через 4 тижні після появи сходів. На постійне місце висаджують саджанці навесні, після проходження загрози заморозків. Віддає перевагу сонячним місцям і рясному поливу. Для більшої кущистості рослину прищипують. Дуже добре росте в тісних горщиках.

У 1 грамі міститься 1500-2000 насінин
< /p>

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння бальзамін Сафарі суміш 0,01 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння баклажан Віолетта Лунга 30 нас : 9,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива для газонних трав Брексіл Мульті (Валагро, Італія) 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бальзамін Сафарі суміш 0,01 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, мінеральні добрива за акційною ціною, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, найкращі насіння салату для вас, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.