Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Високоросла Принцеса Каріна 0,25 г

Відмінна серія для зрізання та прикраси саду! Сортотип астр Принцеса. Квітконоси міцні, висотою 60-70 см. Кущ розлогий, сильногіллястий. Суцвіття густомахрові, плоскоокруглі, діаметром 9-12 см, яскраво-червоного кольору. Рослина холодостійка, світлолюбна, переносить заморозки до -3 градусів. Цвітіння щедре і тривале - з липня і до заморозків. Використовують для зрізання в букети та для групових посадок на клумбах та рабатках.

Страна происхожденияD
Сортоднолетнее

Ціна на насіння астра Високоросла Принцеса Каріна 0,25 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння бобові горох цукровий Джокер 50 г : 15,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-С для огірків, кабачків та баштанних культур NPK (17.7.21) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Високоросла Принцеса Каріна 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.