Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Китайська Півоноподібна Роза Турм 0,3 г

Цей сорт астр додасть вишуканий шарм Вашому квітнику і стане чудовим матеріалом для розкішних букетів! Айстра групи Півоноподібних, фірмова селекція. Сорт виведено у Німеччині. Кущ компактний, колоновидної форми, висотою 60-70 см, суцвіття великі, густомахрові, оригінального біло-бузково-рожевого забарвлення, розташовані на пружних квітконосах. Одночасно на одній рослині цвітуть до 12-15 суцвіть. Цвітіння рясне і тривале. - З липня і до заморозків. Класичний сорт для зрізання в букети та оформлення квітників. Чудовий у групових посадках.

Сортсредний

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Роза Турм 0,3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Джубілі F1 20 нас : 21,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Уніврсальне водорозчинне добрива Кеміра Люкс NPK(14:11,4:25)+ мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Китайська Півоноподібна Роза Турм 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, відмінна газонна трава для вас, купити насіння капусти всіх видів, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння чагарників та дерев.