Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Китайська Півоноподібна Опалфойєр 0,3 г

Цей сорт астр додасть вишуканий шарм Вашому квітнику і стане чудовим матеріалом для розкішних букетів! Розкішний сорт Півоноподібних айстр, призначений для зрізування. Рослини букетної форми, висотою 60-70 см, міцні квітконоси. Суцвіття густомахрові,  великі, діаметром 10-12 см, благородного кармінно-червоного забарвлення, блискучі. На рослині одночасно цвітуть 8-12 суцвіть. Рослини воліють добре освітлені ділянки з родючим ґрунтом. Сорт призначений для зрізання та оформлення квітників.

Сортсредний

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Опалфойєр 0,3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння капуста Броколі Вавілон F1 20 нас : 25,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Китайська Півоноподібна Опалфойєр 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, якісні насіння селери та редьки, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.