Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Китайська Художня Гала Віолет 0,3 г

Родзинка цього сорту - високодекоративна форма квітки і величезний її розмір - до 15 см! Сортотип астр Художня. Чудовий сорт для зрізування та клумб. Кущ колоновидний, компактний, заввишки 60-80 см. Суцвіття густомахрові, неуникаючі, щільні, красивої кулястої форми, ніжного фіолетового кольору, діаметром до 10 см, розташовані на міцних квітконосах. Стійкий до фузаріозу та несприятливих погодних умов.

Сортсредний

Ціна на насіння астра Китайська Художня Гала Віолет 0,3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння пряні культури Майоран (Орегано) 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро FLORCOLOR (NPK + SO3 17.13.14 + 24) + індікатор 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Китайська Художня Гала Віолет 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.