Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння айстра Високоросла Піонен Яблуневий Цвіт 0,25 г

Розкішна серія айстр для зрізу з густомахровими піоновидними суцвіттями! Популярний однорічний сорт високорослих айстр, висотою 60-70 см, з великими повноцінними суцвіттями діаметром 8-15 см, закріпленими на довгих, міцних пагонах. Суцвіття великі, піоновидні, оригінального коьлору, білі з ніжно-рожевим напиленням на кінчиках пелюсток. Для вирощування підходять добре освітлені місця з плодородним суглиністим аба супісчаним грунтом. Висаджують на відкритих сонячних ділянках. Рослина невибаглива, холодостійка, світлолюбна, переносить заморозки до -3 градусів та незначне затінення. Рослина має гарний вигляд збірних квітниках, рабатках. Використовують для зрізу в букети.  Зрізані квіти не втрачають декоративності протягом 1-2 тижнів.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння айстра Високоросла Піонен Яблуневий Цвіт 0,25 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння капуста Білокачанна Тюркис 1 г : 7,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Royal Mix для хвойних рослин (NPK 16.12.22)+ мікроелементи 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння айстра Високоросла Піонен Яблуневий Цвіт 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, якісні насіння селери та редьки, мінеральні добрива за акційною ціною, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, найкращі насіння салату для вас.