Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Китайська Аполлонія суміш 0,3 г

Яскраві, великі квітки, рясне та тривале цвітіння! Однорічна рослина, висотою 50 см, з надзвичайно великими квітками піоноподібних яскравих забарвлень. Насіння на розсаду висівають у березні-квітні. У фазі 2-3-х справжніх листків сіянці пікірують в окремі ємності. На постійне місце рослини висаджують навесні, після проходження загрози поворотних заморозків. Рослини добре відгукуються на регулярні підживлення та поливи, особливо у стадії цвітіння. Ідеальний варіант для зрізання та прикраси садових клумб.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння астра Китайська Аполлонія суміш 0,3 г : 6,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Вероніка 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Китайська Аполлонія суміш 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, відмінна газонна трава для вас, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.