Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Китайська Аполлонія Червона 0,3 г

Яскраві, великі квітки, рясне та тривале цвітіння! Однорічна рослина, висотою 50 см, з надзвичайно великими піоноподібними квітками насичено-червоного кольору. Насіння на розсаду висівають у березні-квітні. У фазі 2-3-х справжніх листків сіянці пікірують в окремі ємності. На постійне місце рослини висаджують навесні, після проходження загрози поворотних заморозків. Рослини добре відгукуються на регулярні підживлення та поливи, особливо у стадії цвітіння. Ідеальний варіант для зрізання та прикраси садових клумб.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння астра Китайська Аполлонія Червона 0,3 г : 6,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння буряк Кадет 2 г : 8,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Китайська Аполлонія Червона 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.