Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Дрегон суміш 0,2 г

Елегантна та надзвичайно декоративна серія айстр із квітками незвичайної форми! Пелюстки суцвіть скручені в трубочку, вгорі злегка закручені, а в середині загнуті до центру, що надає суцвіттям дуже привабливу і незвичайну форму. Суцвіття великі, різноманітних яскравих забарвлень, діаметром 10-12 см. Рослина пірамідальної форми, розгалужена біля основи, висотою 65-75 см. Для раннього цвітіння вирощують розсадним способом. Насіння висівають наприкінці березня - на початку квітня в ємності з легким родючим зволоженим ґрунтом, зверху злегка присипають ґрунтом (висотою не більше 0,5 см) і накривають плівкою або склом. У фазі 2-3-х справжніх листочків рослини пікірують, на постійне місце розсаду висаджують у травні, після проходження загрози заморозків. Можна вирощувати прямим посівом насіння у відкритий ґрунт рано навесні чи під зиму. Прекрасно підходить для зрізання на букети та для оформлення різноманітних флористичних композицій. Завдяки міцним та потужним стеблам чудово транспортується. Чудово виглядає у саду.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння астра Дрегон суміш 0,2 г : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння буряк Карилон 3 г : 20,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Дрегон суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна купити протруйники у Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., замовити та купити насіння глоксинії у Києві, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.