Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Сі Старлет Жовта 20 нас

Ця екзотична серія астр з великими суцвіттями притягує погляди і заворожує своєю красою! Унікальна форма суцвіть — крайні язичкові квітки мають форму голок, які поступово розвертаються і стають стрічковими, центральні, густомахрові квітки мають трубчасту форму, подібно до астр принцеса. Рослина формує розлогий кущ заввишки 50-60 см, усипаний витонченими жовтими суцвіттями, діаметром 10-12 см. Вирощують найчастіше розсадним способом. Насіння висівають у березні-квітні, пікірують з розвитком першої пари справжніх листочків за схемою 5х5 см, у відкритий ґрунт розсаду висаджують із середини травня до початку червня. Можливий посів насіння у відкритий ґрунт ранньою весною або під зиму з подальшим мульчуванням торфом або тирсою. Айстри Сі Старлет стійкі до негоди, рясно і тривало цвітуть. Вишуканий додаток для клумб, високих бордюрів та квітників. Гарні зрізувальні якості.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння астра Сі Старлет Жовта 20 нас : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння кавун Ерли Саманта F1 8 нас : 34,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Сі Старлет Жовта 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.