Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння айстра Їжакоподібна Оксамит Бордовий 0,3 г

Неперевершений сорт для клумб, квітників і букетів! Сортотип айстр Їжакоподібні. Розкішний, високодекоративний, густомахровий сорт. Кущ розлогий, міцний, висотою 60-65 см. Суцвіття темно-бордового кольору, великі, діаметром 12-13 см, з довгими вузькими язичковими квітками, скрученими в трубочку. Центр квітки повністю покритий пелюстками. Один із найкращих зрізувальних сортів. Чудовий сорт для оформлення клумб, квітників та букетів.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння айстра Їжакоподібна Оксамит Бордовий 0,3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Червоний Гігант 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння айстра Їжакоподібна Оксамит Бордовий 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна купити протруйники у Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., замовити та купити насіння глоксинії у Києві, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.