Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння арабіс Кавказький Білий 0,1 г

Суцвіття цієї рослини, під час цвітіння, утворюють пишний, білий килим! Багаторічна, невисока, трав'яниста рослина, заввишки 15- 20 см. Стебла сріблясто-білого кольору, гіллясті. Квіти невеликі, діаметром до 2 см, білі. У період цвітіння рослина рясно розростається, утворюючи пухнастий килим. Насіння у відкритий ґрунт висівають у квітні або під зиму. Цвіте другого року. Використовують для весняних клумб, альпійських гірок, бордюрів та переднього плану рабаток. Особливо ефектно виглядає поряд із тюльпанами.

Страна происхожденияNL
Сортмноголетнее

Ціна на насіння арабіс Кавказький Білий 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння щавель Воларе - Ревень Монаха 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння арабіс Кавказький Білий 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., замовити насіння гарбуза та інших баштанних, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.