Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння аквілегія Багаторічна Маккана суміш 0,1 г

Прекрасна рослина для Вашого саду! Багаторічна, розкішна рослина, висотою 70-90 см. Холодостійка, добре росте і розвивається як на сонячних, так і в затінених місцях, але найкраще почувається в півтіні. Насіння висівають у ґрунт наприкінці квітня - на початку травня або восени. Зацвітає другого року, масове цвітіння відбувається на третій рік. Період цвітіння - червень-липень. Використовують як в одиночних, так і групових посадках на клумбах, рабатках, квітниках.

Сортмноголетнее

Ціна на насіння аквілегія Багаторічна Маккана суміш 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння гарбуз Новинка 3 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-С для огірків, кабачків та баштанних культур NPK (17.7.21) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння аквілегія Багаторічна Маккана суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння зелені ціна в Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., купити насіння капусти всіх видів, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.