Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Індетермінантного Ямамото (KS 10) F1 10 нас

Яскраво-оранжевий, великий, соковитий, солодкий, високотоварний та врожайний! Гібрид великоплідного томату ранніх термінів дозрівання з високою продуктивністю, призначений для вирощування у захищеному ґрунті. Рослина потужна, добре облистнена. Листя чудово захищає рослину від сонячних опіків. Гібрид характеризується високою стійкістю до стресових умов вирощування. Плоди округло-плескатої форми, щільні, вирівняні, м'ясисті, насиченого яскраво-жовтогарячого кольору зовні і всередині, з цукровою, солодкою та соковитою м'якоттю. Середня вага плоду - 250-300 г. Плоди відмінного товарного вигляду не розтріскуються, чудово транспортуються. Смакові якості високі. Гібрид характеризується дружнім дозріванням, гарною транспортабельністю, стабільною врожайністю, привабливим товарним виглядом та високими смаковими якостями. Смак плодів яскравий, насичений, солодкий та ароматний. Стійкий до комплексу хвороб. Чудовий томат для ринкових продажів. Призначений для вирощування у закритому ґрунті. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Індетермінантного Ямамото (KS 10) F1 10 нас : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Ураган Форте SL,в.р.к. 100 мл : 137,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Харц Суміш 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Індетермінантного Ямамото (KS 10) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.