Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста броколі Кеззі F1 20 нас

Середньопізній, велика, щільна головка, чудові смакові якості - ідеальний гібрид для другого обороту! Гібрид капусти броколі із середньораннім терміном дозрівання. Відмінно підходить для літньо-осіннього вирощування. Дозріває через 85-95 днів від висадки розсади. Головка велика, щільна, куполообразная, квіткові намистини дуже дрібні, темно-зеленого кольору, не розкриваються. Гібрид стійкий до несправжньої борошнистої роси. Чудова здатність до зберігання. Стебло середньої товщини дуже легко очищається після збирання, після зрізу основного суцвіття, дає додаткові пагони. Характеризується привабливим товарним виглядом та чудовими смаковими якостями. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортсреднеранний

Ціна на насіння капуста броколі Кеззі F1 20 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Ридоміл Голд R 50 г : 59,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Махрова Кан-Кан суміш 0,4 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста броколі Кеззі F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., ефективний садовий вар для вас, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, відмінна газонна трава для вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.