Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Індетермінантного Тайлер F1 10 нас

Лідер за популярністю серед високорослих томатів в Україні! Ранній індетермінантний гібрид томату. Плоди округлі, тверді, відмінної якості, зовнішній та внутрішній колір – насичено червоний, без білих прожилок. Плоди однорідні, середня вага 170-190 р. Відмінно в'яже плоди при стресових ситуаціях, кисті не скидає. Рослина енергійна, добре облистнена, з дуже короткими міжвузлями, формує до 9 плодів на кисті, а також закладає подвійні кисті по 12-14 плодів. Характеризується дружним дозріванням плодів та дуже ранньою віддачею врожаю. Добре розвинена коренева система. Стійкий до бактеріального раку, вертициллезу, фузаріоз раси 2, вірусу томатної мозаїки. Транспортабельний та лежкий, довго не втрачає товарних та смакових якостей. Рекомендується для вирощування у плівкових теплицях. Ранньостиглість, висока врожайність і сила зростання за стресових умов забезпечують високу популярність гібрида. Тайлер F1 – індетермінантний томат № 1 в Україні. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Індетермінантного Тайлер F1 10 нас : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на прилипач (поверхнево-активна речовина) Сяйво 5 мл : 7,50 грн

Ціна на насіння аліссум Золотий Розсип 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Томат 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Індетермінантного Тайлер F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, найкращі насіння салату для вас, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.