Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дині KS 7044 F1 10 нас

Висока врожайність, чудові смакові якості, стійкість до хвороб та підвищених температур! Високопродуктивний гібрид середніх термінів дозрівання - 75-80 днів від висадки розсади. Тип дині Japanese. Рослина з високою енергією росту, кущ потужний, добре облистнений. Плід округлої форми, сіро-зеленого кольору із добре вираженою сіткою. Середня вага плода 1,5-2 кг. м'якуш світло-зеленого кольору, дуже солодкий і соковитий, з приємним ароматом. Вміст цукру 14-15%. Висока продуктивність. Характеризується відмінною зав'язуваністю плодів, гарною толерантністю до хвороб та стійкістю до високих температур. Переваги гібрида: поєднання чудових смакових якостей, високої продуктивності та стійкості до несприятливих факторів вирощування. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортсредний

Ціна на насіння дині KS 7044 F1 10 нас : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Картоплі 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Крупноквіткова Лавина Золота Зірка 10 нас : 17,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дині KS 7044 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, купити насіння овочів будь-яких видів.