Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Детермінантного KS 829 (Аніта) F1 100 нас

Потужний гібрид  для відкритого ґрунту з високою продуктивністю та стабільною врожайністю! Гібрид томату середнього терміну дозрівання з високою продуктивністю та потужною кореневою системою. Рослина добре облистнена, захищає плоди від сонячних опіків. Потужна коренева система забезпечує харчування рослини за несприятливих погодних умов. Плоди округлої форми, тверді, насиченого яскраво-червоного кольору зовні та всередині, без білого стрижня всередині, з цукровою м'якоттю. Середня вага плода - 230-280 г. Плоди поєднують відмінний смак із високою щільністю та лежкістю. Гібрид характеризується відмінною зав'язуваністю плодів при жарі, гарною транспортабельністю, стабільною врожайністю, толерантністю до багатьох хвороб: вертицилоз, фузаріоз, вірус плямистого в'янення. Генетично пристосований до тривалого зберігання. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті.

Страна происхожденияЯпония
Сортсредний

Ціна на насіння томату Детермінантного KS 829 (Аніта) F1 100 нас : 80,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гурбіцид Дикамба Форте 15 мл : 18,00 грн

Ціна на насіння айстра Багаторічна Альпійська Суміш 0.1 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Детермінантного KS 829 (Аніта) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, мінеральні добрива за акційною ціною, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.