Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Індетермінантного Тайлер F1 100 нас

Лідер за популярністю серед високорослих томатів в Україні! Ранній індетермінантний гібрид томату. Плоди округлі, тверді, відмінної якості, зовнішній та внутрішній колір – насичено червоний, без білих прожилок. Плоди однорідні, середня вага 170-190 р. Відмінно в'яже плоди при стресових ситуаціях, кисті не скидає. Рослина енергійна, добре облистнена, з дуже короткими міжвузлями, формує до 9 плодів на кисті, а також закладає подвійні кисті по 12-14 плодів. Характеризується дружним дозріванням плодів та дуже ранньою віддачею врожаю. Добре розвинена коренева система. Стійкий до бактеріального раку, вертициллезу, фузаріоз раси 2, вірусу томатної мозаїки. Транспортабельний та лежкий, довго не втрачає товарних та смакових якостей. Рекомендується для вирощування у плівкових теплицях. Ранньостиглість, висока врожайність і сила зростання за стресових умов забезпечують високу популярність гібрида. Тайлер F1 – індетермінантний томат №1 в Україні.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Індетермінантного Тайлер F1 100 нас : 315,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 100 мл : 750,00 грн

Ціна на насіння дзвіночок Середній Карміново-Рожевий 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Індетермінантного Тайлер F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, купити насіння капусти всіх видів, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем.