Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння баклажан KS 5070 F 1 10 нас

Відмінний, високоврожайний гібрид із тривалим періодом плодоношення та стійкістю до стресів! Високоврожайний гібрид ранньостиглого баклажану з високою енергією росту для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях. Плоди подовжено-циліндричної форми, тверді, гладкі, м'ясисті, однорідні, темно-фіолетового кольору, з глянсовою поверхнею, довжиною 20-22 см. Середня вага плода - 180-230 г. м'якуш щільний, кремово-білий, ніжний, без гіркоти і з малою кількістю насіння. Смакові якості плодів високі. Гібрид характеризується стійкістю до стресових умов вирощування, тривалим періодом плодоношення, незалежно від зовнішніх факторів, стійкістю до вилягання, високими товарними якостями та транспортабельністю. Зав'язуваність плодів відмінна. Завдяки високим смаковим якостям, ідеальній формі плоду для нарізки кільцями одного розміру, транспортабельності та малому вмісту насіння в плодах гібрид є ідеальним для ринку свіжих продажів. Призначення універсальне (розфасоване з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння баклажан KS 5070 F 1 10 нас : 13,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння бальзамін Гібридний Уоллера Баланс суміш 10 нас : 18,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння баклажан KS 5070 F 1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.