Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантни Ітіро ( KS 4559) F1 10 нас

Висока продуктивність, відмінна, товарність, стійкість до стресів, рівномірне дозрівання кистями! Індетермінантний томат типу Черрі ранніх термінів дозрівання. Рослина компактна, з рясною вегетативною масою та короткими міжвузлями. Плоди округлої форми, насиченого червоного кольору, середньою вагою 20-25 г, зібрані у вирівняні, гарні кисті. Гібрид добре зав'язує плоди і не скидає зав'язь у стресових умовах вирощування. Томати дуже смачні та солодкі. Призначений для вирощування у плівкових теплицях у першому та другому оборотах. Відмінно підходить для кистьового та одиночного збору. Характеризується концентрованим дозріванням плодів. Стійкість до хвороб висока. Транспортабельний. Вирізняється високими товарними властивостями. Призначений для свіжого споживання та консервування (розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантни Ітіро ( KS 4559) F1 10 нас : 55,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 50 г : 140,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ультра Зіркова суміш 20 нас : 15,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Майстер-Агро для огірків, кабачків та патісон (NPK 22.8.16) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантни Ітіро ( KS 4559) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.