Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Сатомі (KS 84) F1 10 нас

Новинка сезону - висока комплексна стійкість до стресів і хвороб, тривале і рясно плодоношення, раній, високотоварний урожай, відмінні смакові якості! Ранній, партенокарпічний гібрид огірка корнішонного типу. Рослина вегетативно-генеративного типу, з потужною кореневою системою, збалансована, з короткими міжвузлями. Плоди однорідні, великогорбчасті, насичено-зеленого кольору, довжиною 10-12 см. Тип зав'язі - букетний, в одному вузлі формується 2-4 вирівняні, високотоварні плоди. Плоди мають чудові смакові якості, щільну внутрішню структуру і маленьку насінну камеру. Плоди соковиті, хрусткі, генетично не мають гіркоти та не переростають. Відмінний гібрид для збирання корнішонів. Характеризується рясною зав'язуваністю плодів та тривалим періодом плодоношення, чудово переносить транспортування. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях у першому та другому оборотах. Висока стійкість до стресів та комплексна стійкість до хвороб баштанних культур. Призначений для отримання раннього врожаю відмінної якості (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння огірок Сатомі (KS 84) F1 10 нас : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Художня Блакитна Вихор 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (22.0.8) + 12CaO 25 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Сатомі (KS 84) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, купити насіння капусти всіх видів, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.