Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Сатомі (KS 84) F1 250 нас

Новинка сезону - висока комплексна стійкість до стресів і хвороб, тривале і рясно плодоношення, раній, високотоварний урожай, відмінні смакові якості! Ранній, партенокарпічний гібрид огірка корнішонного типу. Рослина вегетативно-генеративного типу, з потужною кореневою системою, збалансована, з короткими міжвузлями. Плоди однорідні, великогорбчасті, насичено-зеленого кольору, довжиною 10-12 см. Тип зав'язі - букетний, в одному вузлі формується 2-4 вирівняні, високотоварні плоди. Плоди мають чудові смакові якості, щільну внутрішню структуру і маленьку насінну камеру. Плоди соковиті, хрусткі, генетично не мають гіркоти та не переростають. Відмінний гібрид для збирання корнішонів. Характеризується рясною зав'язуваністю плодів та тривалим періодом плодоношення, чудово переносить транспортування. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях у першому та другому оборотах. Висока стійкість до стресів та комплексна стійкість до хвороб баштанних культур. Призначений для отримання раннього врожаю відмінної якості.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння огірок Сатомі (KS 84) F1 250 нас : 393,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 10 мл : 17,00 грн

Ціна на насіння айстра Помпоновидна Хай-но-мару 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива водорозчинне добриво Мікроплант Залізо (Fe 13 %) 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Сатомі (KS 84) F1 250 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, купити насіння суниці та гарбуза.