Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Індетермінантного KS 3811 F1 10 нас

Висока стійкість до стресів і хвороб, чудовий товарний вигляд, чудові смакові якості! Індетермінантний ранньостиглий гібрид рожевого томату, призначений для вирощування в плівкових теплицях у першому та другому оборотах. Рослина компактна, генеративного типу, з короткими міжвузлями. Плоди відмінного товарного вигляду,   плоско-округлої форми, насичено-рожевого кольору, без зеленої плями у плодоніжки, середньою вагою 220-270 г. Поверхня плода рівна та гладка, М'якоть цукрова на зламі.  Гібрид характеризується відмінною зав'язуваністю плодів у стресових умовах вирощування, ранньою віддачею врожаю, комплексною стійкістю до хвороб, високими товарними та чудовими смаковими якостями. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Індетермінантного KS 3811 F1 10 нас : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипатель 25 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння ліхніс Віскарія Розетта 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро Люкс (NPK 20.20.20) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Індетермінантного KS 3811 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.