Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кабачок Язума (KS 3714) F1 250 нас

Високий потенціал врожайності, стійкість до стресів, високий вихід товарної продукції! Ранній гібрид кабачка кущового типу - вегетаційний період 35-40 днів. Рослина компактна, вертикальна, напіввідкрита. Плоди правильної циліндричної форми, світло-зеленого кольору, глянсові, вирівняні. Гібрид  характеризується відмінною зав'язуваністю та однорідністю плодів навіть за стресових умов вирощування. Вихід товарної продукції дуже високий - плоди вирівняні та однорідні протягом усього періоду збирання врожаю. Відмінна стійкість до підвищених температур, вірусу огіркової мозаїки та борошнистої роси. Характеризується відмінними смаковими та споживчими властивостями, добре транспортується. Призначений для ринку продажів, споживання у свіжому вигляді та для переробки.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння кабачок Язума (KS 3714) F1 250 нас : 435,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Сива Дама Червона 0,3 г : 8,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-С для огірків, кабачків та баштанних культур NPK (17.7.21) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кабачок Язума (KS 3714) F1 250 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.