Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Індетермінантного Банті (KS 3819) F1 100 нас

Сливовидний томат з чудовими смаковими та товарними властивостями та високою стійкістю до спеки! Ранньостиглий, індетермінантний гібрид томату типу Сливка, призначений для вирощування в плівкових теплицях та відкритому ґрунті. Рослина компактна, з короткими міжвузлями. На кожній китиці формується по 5-8 однорідних плодів, вагою 100-120 г. Плоди сливовидної форми, насичено-червоного кольору, щільні, без зеленої плями у плодоніжки, однорідні протягом усього періоду вирощування. Констистенція М'якоті - щільна, цукрова, дуже смачна, без білих. прожилок. Зберігає однакову масу плодів усім кистях. Відмінно в'яже плоди за підвищених температур. Гібрид характеризується високою продуктивністю, чудовими смаковими та товарними якостями плодів, чудово транспортується. Для вирощування у першому та другому оборотах у плівкових теплицях. Для свіжого споживання та переробки.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Індетермінантного Банті (KS 3819) F1 100 нас : 315,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тірана 15 мл : 55,00 грн

Ціна на насіння горошок Запашний Темно-Синій 1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Індетермінантного Банті (KS 3819) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, мінеральні добрива за акційною ціною, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.